Fortrolighed & Sikkerhed

Informationsindsamling og Brug deraf

Ved brug af denne webside anerkender du, at du har gennemlæst vilkårene for vores Fortrolighedspolitik og Samtykke til brugen af dine personoplysninger (”Fortrolighedserklæring og Samtykke”), og accepterer, at vi må indsamle, bruge og overføre dine Personoplysninger og Brugeroplysninger i overensstemmelse dermed. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, kan du vælge ikke at bruge vores webside, og du bedes i den forbindelse om ikke at anføre eventuelle Personoplysninger gennem siden. Nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykkeerklæringer udgør en del af vores websides brugsvilkår og skal som sådan reguleres og fortolkes i overensstemmelse med lovene i delstaten Florida, USA. Du accepterer, at eventuelle tvister, som måtte opstå i forbindelse med din brug af denne webside, skal afgøres ved domstolene i Florida. Lexyl indsamler oplysninger fra sine brugere på flere steder på websiden.

Ændringer af Fortrolighedserklæring og Samtykke

Denne webside og vores forretning ændrer sig konstant. Som følge deraf kan det være nødvendigt for Lexyl at foretage ændringer af nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykke. Lexyl forbeholder sig ret til at opdatere og modificere nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykke til enhver tid og fra tid til anden uden forudgående varsel. Læs venligst nærværende erklæring igennem med mellemrum og især, før du anfører eventuelle personoplysninger. Nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykke blev sidst opdateret d. 03/05/2019. Din fortsatte brug af websiden efter eventuelle ændringer eller revideringer af nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykke skal angive din accept af vilkårene indeholdt i en sådan revideret Fortrolighedserklæring og et sådant revideret Samtykke.

Definitioner

"Kollektive Oplysninger" inkluderer kundedemografik, interesser og adfærd baseret på Personoplysninger og andre informationer, vi modtager, og som er indsamlet og analyseret på kollektiv og anonym basis.

"Personoplysninger" inkluderer alle oplysninger, som gør det muligt for en enkeltperson at blive identificeret, inkl. f.eks. gennem personens navn eller e-mail adresse.

"Offentlig Information" inkluderer information, der er slået op på eventuelle offentlige områder af siden, som f.eks. opslagstavler, chat rooms og kommentarområder. Se venligst vores oplysninger om "Offentlig og uopfordret information", som er indeholdt i vores Vilkår og Betingelser.

"Uopfordret Information" inkluderer eventuelle ideer til nye produkter eller modifikationer til eksisterende produkter og anden uopfordret kommunikation. Personoplysninger, som inkluderes i Uopfordret Information" vil blive behandlet på den måde, der er beskrevet i nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykke.

"Brugeroplysninger" inkluderer alle oplysninger, der passivt indsamles fra brugere af siden, og som ikke identificerer en bestemt enkeltperson, inkl. f.eks. statistisk information om brug af siden. Udtrykkene "du", "din" og "dine" betyder en hvilken som helst bruger af denne side, når disse bruges i nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykke.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Oplysninger, du giver os: Vi indsamler Personoplysninger, som f.eks. navn, fødselsdato, e-mail eller adresse, som du anfører, når du frivilligt vælger at registrere dig eller bruge denne webside. Vi bruger de Personoplysninger, vi indsamler, i vores bestræbelser på at give dig en fantastisk brugeroplevelse på siden og for at forbedre og markedsføre Lexyls serviceydelser. Lexyl må lagre sådanne Personoplysninger selv, eller disse kan blive lagret i databaser, som ejes og vedligeholdes af Lexyls tilknyttede selskaber, befuldmægtigede eller serviceudbydere. Lexyl forbeholder sig sine rettigheder til disse databaser og de oplysninger, der er indeholdt deri.

Når du besøger os og benytter vores onlineserviceydelser, vil vi måske automatisk indsamle visse oplysninger fra din enhed. I nogle lande, inkl. lande i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, kan disse oplysninger anses for at være personoplysninger iht. gældende databeskyttelseslove. Specifikt kan de oplysninger, vi indsamler, automatisk inkludere, men de er ikke begrænset til, oplysninger som f.eks. din IP-adresse, enhedstype, unikke enhedsidentifikationsnumre, browsertype (f.eks. Firefox, Safari eller Internet Explorer), din internetserviceudbyder (ISP), dit operativsystem og teleselskab. For brugere af vores webside kan detaljerede oplysninger om eventuelle henvisende websider eller de sider, hvorfra du forlader vores webside, samt oplysninger om geografiske lokaliteter (f.eks. land eller by) også blive indsamlet. Vi vil måske også indsamle andre tekniske oplysninger, som f.eks. hvordan din enhed har interageret med vores onlineserviceydelser, inkl. de sider, du har tilgået, og de links, du har klikket på. Indsamlingen af disse oplysninger gør det muligt for os bedre at forstå de besøgende, som går ind på vores onlineserviceydelser, hvor de kommer fra, og hvilket indhold på vores onlineserviceydelser der har interesse for dem. Vi bruger disse oplysninger til interne analytiske formål og til at forbedre kvaliteten og relevansen af vores onlineserviceydelser til vores besøgende, f.eks. til at skræddersy din brugeroplevelse, skræddersy dine søgninger og vise dig reklamer, som kan have interesse for dig. Vi vil måske også bruge disse automatiske oplysninger til at forhindre og opdage bedrageri. Disse oplysninger og dine personoplysninger kan også blive kædet sammen med Cookies for at muliggøre korrekt drift af vores onlineserviceydelser, til at lagre dine rejsesøgninger på vores onlineserviceydelser og til at indsamle oplysninger om, hvordan du brugte vores onlineserviceydelser. Se "Cookies" sektionen nedenfor for yderligere oplysninger.

Hvis du er en medarbejder med en virksomhedskonto, en forhandler eller anden type forretningspartner, som f.eks. en hotelejer, hotelmanager eller rejsearrangør, kan andre oplysninger, der indsamles, inkludere arbejdsgivernummer, medarbejder-ID-nummer og andre relevante oplysninger.

Vi vil måske også bruge dine personoplysninger til andre formål. Disse er beskrevet i sektionen "Hvordan bruger vi dine oplysninger" nedenfor.

Når du bruger en af dine apps til din smartphone, tablet, eller applikationer til andre platforme (kollektivt “App” eller “Apps” som dette måtte finde anvendelse), vil vi måske også f.eks. indsamle:

Oplysninger om funktionaliteten af de Apps, du tilgår og bruger. Det gør det muligt for os at identificere de områder i vores Apps, der har interesse for vores kunder, så vi på den måde løbende kan forbedre vores Apps. Din enheds unikke identifikationsnummer ("UID"). Hver enkelt App sender os enhedens UID, en sekvens af tal eller tegn, der er unikke for din enhed. Vi bruger dette, når App’en åbnes første gang, så vi over for vores reklamenetværk kan bekræfte det antal af downloads, der er resultat af klik på deres respektive reklamebannere og andre markedsføringsværktøjer. Når du opgiver en e-mail adresse, forbinder vi den med dit nuværende UID-/cookie-ID med det formål at give dig en problemfri oplevelse på tværs af dine enheder. Information om din nuværende placering. Når du bruger en Apps ’find hoteller i nærheden af din nuværende placering’ eller tilsvarende funktioner, som foreslår relevant indhold baseret på placering, eller som på anden vis leverer placeringsbaserede serviceydelser, bruger vi oplysninger om din nuværende placering – angivet af din enhed vha. GPS eller tilsvarende teknologier – til at vise relevant indhold eller anden information tilpasset lokale forhold. Vi indsamler ikke placeringsdata, medmindre du udtrykkeligt bruger en placeringsbaseret funktion, og du kan til enhver tid slukke for indsamlingen af placeringsdata i din telefons indstillinger. Fejlrapporteringsinformation. Det gør det muligt for os at undersøge fejlen og forbedre stabiliteten af App’en med hensyn til fremtidige versioner. Som en del af disse fejlrapporter sender App’en os oplysninger om din mobilenheds type og version, UID-nummer, det tidspunkt, fejlen skete, den funktion, der blev brugt, og applikationens tilstand, da fejlen skete. Vi vil bruge disse oplysninger til at undersøge og rette fejlen og til at hjælpe dig med at gennemføre den reservation, der blev berørt af fejlen. Du har mulighed for at kontrollere, hvilke oplysninger en App sender til os. Du kan udøve denne kontrol enten ved at ændre indstillingerne i App’en under menuen indstillinger eller ved at ændre din mobile enheds indstillinger. Alternativt kan du fjerne App’en helt fra din enhed og tilgå vores serviceydelser gennem vores webside.

Hvis du gør brug af nogle af vores sociale mediefunktioner på vores onlineserviceydelser eller på anden vis gennem en udbyder af sociale medier, vil vi måske tilgå oplysninger om dig via denne udbyder af sociale medier i overensstemmelse med deres politik om behandling af personoplysninger.

Når du burger en funktion på et socialt medie, og du har valgt at inkludere personoplysninger i din konto på det pågældende sociale medie, vil vi måske tilgå oplysninger, som f.eks. navn, profilbillede, køn, fødselsdato, e-mail adresse, by eller distrikt og eventuelle andre oplysninger, du har valgt at gøre tilgængelige. Vi vil med forbehold af dine fortrolighedsindstillinger tilgå oplysninger, du formidler til en udbyder af et socialt medie, mht. dine respektive placeringer ("Placeringsdata") til at give dig relevant indhold. Vi hverken lagrer eller anvender eventuelle data mht. de venner, du er forbundet med på et socialt medie.

Vi vil måske også tilgå oplysninger fra udbydere af sociale medier om din brug af en App, som vi kører på deres webside. Vi opfordrer dig derfor til at gennemlæse den fortrolighedspolitik, der måtte gælde for de sociale medier, du bruger.

Opkald til og fra vores kundeserviceteams kan blive optaget og overvåget med henblik på kvalitetskontrol, til analytiske formål, for at beskytte os i tilfælde af en retslig tvist og til uddannelse af personale. Optagelser af opkald vil blive bibeholdt i overensstemmelse med nærværende Fortrolighedspolitik. Eventuelle personoplysninger, vi måtte komme i besiddelse af under opkaldet, vil blive behandlet i overensstemmelse med bestemmelserne i nærværende Fortrolighedspolitik.

Interaktioner, du har med os gennem vores onlineserviceydelser, som f.eks. chat, vil blive optaget og overvåget med henblik på kvalitetskontrol, for at beskytte os i tilfælde af en retslig tvist og til uddannelse af personale. Disse oplysninger vil blive behandlet og bibeholdt i overensstemmelse med nærværende Fortrolighedspolitik.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål ("Formål"): Til at yde Serviceydelserne, som inkluderer at yde dig serviceydelserne, levere produkter og den funktionalitet, der tilbydes gennem vores Serviceydeser, og opfylde dine anmodninger, inkl. men ikke begrænset til: at muliggøre og behandle reservationer med LEXYL og vores rejsepartnere, bedømme rejsepartnere, betale for rejsepartneres produkter og serviceydelser gennem vores Serviceydelser, autentificere dine kontologin-oplysninger og identificere dig, som dette måtte være nødvendigt for at kunne logge dig ind på Serviceydelserne og sørge for sikkerheden ved din konto, vise dig dine reservationer og de bookings, du har foretaget gennem websiderne, applikationerne og vores koncernselskabers serviceydelser på din kontoside. Formålene inkluderer også at kommunikere med dig og din konto eller brug af vores Serviceydelser, produkter og/eller funktionalitet (f.eks. når vi udbeder os anmeldelser og feedback, sender alerts og notifikationer, du har abonneret på, sender opdateringer om rejseplaner, reservationsbekræftelser, oplysninger om service og administrative e-mails eller andre underretninger, vi er påkrævet ved lov); svarer på eller følger op på dine kommentarer og spørgsmål og på anden vis yder kundeservice. Sender dig markedsføringsmateriale, inkl. kommunikerer med dig om serviceydelser og produkter, der tilbydes af LEXYL, vores koncernselskaber eller vores forretningspartnere, og andet markedsføringsmateriale, vi tror, du kan være interesseret i, som dette måtte være tilladt ved lov. Drive og forbedre vores Serviceydelser og udvikle nye produkter og serviceydelser, inkl. bruge analytiske værktøjer til bedre at forstå, hvordan du bruger vores Serviceydelser med henblik på udvikling af produkter, websider, applikationer og serviceydelser og med henblik på at forbedre brugeroplevelsen. Behandle og levere konkurrencebidrag og præmier. Behandle din betalingsinformation. Yde serviceydelser og information til rejsepartnere, f.eks. formidle brugerfeedback og brugsoplysninger. Skræddersy din oplevelse af vores Serviceydelser, f.eks. drage følgeslutninger og kombinere forskellige oplysninger, vi har indsamlet om dig, for at kunne tilbyde bedre søgeresultater eller på anden vis skræddersy vores Serviceydelser til dig iht. dine præferencer eller begrænsninger.Formidle mere relevante reklamer om vores Serviceydelser, inkl. vise dig personlige tilbud og reklamer om vores Serviceydelser. Beskytte mod, undersøge og forhindre svigagtige, uautoriserede og ulovlige aktiviteter. Overholde vores politikker, procedurer og juridiske forpligtelser, inkl. efterleve anmodninger fra retshåndhævende instanser og regeringer, håndtere spørgsmål i forbindelse med retssager og udøve rettigheder eller forpligtelser iht. gældende lovgivning. Som du på anden vis har givet dit samtykke til, eller som er tilladt iht. gældende love. Hvis du giver dit samtykke til eventuel yderligere brug af personoplysninger, kan du til enhver tid trække et sådant samtykke tilbage ved at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Du har valgmuligheder mht. dine personoplysninger, og i nogle tilfælde har du ret til at fravælge eller modsætte dig vores brug af dine personoplysninger til disse formål.

Overførsel af dine oplysninger til udlandet.

Ved frivilligt at give os dine Personoplysninger indvilliger du i vores brug deraf i overensstemmelse med Nærværende Fortrolighedserklæring og Samtykkeerklæring. Grundet internettets natur vil din kommunikation uundgåeligt resultere i overførsel af oplysninger på tværs af internationale grænser, hvis du besøger denne webside fra et andet land end USA. Ved at besøge denne webside giver du dit samtykke til disse overførsler. Hvis du anfører Personoplysninger på denne webside, accepterer du, at sådanne Personoplysninger må overføres fra din nuværende lokalitet til de kontorer og servere, som tilhører Lexyl og selskabets tilknyttede selskaber, befuldmægtigede og serviceudbydere, der henvises til heri, og som befinder sig i USA og i andre lande.

Registrering

For at bruge denne webside skal en bruger først udfylde registreringsformularen. Under registreringen er brugeren forpligtet til at give sine kontaktoplysninger (navn og e-mail-adresse) og til at oprette et brugernavn og adgangskode. Disse oplysninger bruges til at kontakte brugeren mht. de tjenester på vores webside, som vedkommende har udtrykt interesse for. Lexyl kræver ikke, at brugeren skal udlevere demografiske oplysninger, som f.eks. indtægtsniveau og køn, eller ikke-entydige identificerende oplysninger, som f.eks. CPR-nummer.

Politik for cookies

En cookie er et stykke data, der lagres på brugerens harddisk, og som indeholder oplysninger om brugeren. Brug af cookies er på ingen måde knyttet til nogen personligt identificerbare oplysninger på vores webside. Brugeren vil for eksempel ikke ved at sætte en cookie på vores webside behøve at logge på med en adgangskode og dermed spare tid, hver gang vedkommende besøger vores site. Hvis brugeren midlertidigt ønsker at deaktivere denne funktion, kan dette gøres ved at klikke på log-ud linket. Hvis en bruger afviser cookien, kan vedkommende stadig bruge vores hjemmeside. Cookies gør os også i stand til at spore og målrette elementer på vores webside til vores brugeres interesser og dermed forbedre oplevelsen på vores webside.
Lær mere om og administrér dine cookieindstillinger

Logfiler

Vi bruger IP-adresser til at analysere tendenser, administrere websiden, spore brugerens bevægelser og samle brede demografiske oplysninger til samlet brug. IP-adresser er ikke knyttet til personligt identificerbare oplysninger.

Links

Denne webside indeholder links til andre websider. Vær opmærksom på, at Lexyl Travel Technologies ikke er ansvarlig for sådanne andre websiders fortrolighedspraksisser. Vi opfordrer vores brugere, når de forlader vores side, til at læse fortrolighedspolitikken for alle sådanne websider, der indsamler personligt identificerbare oplysninger. Denne fortrolighedserklæring gælder udelukkende oplysninger indsamlet af denne webside.

Sikkerhed

Brugen af alle vores brugeres oplysninger, ikke kun de følsomme oplysninger, der er angivet ovenfor, er begrænset på vores kontorer. Kun medarbejdere, som har brug for oplysningerne for at kunne udføre et specifikt stykke arbejde (f.eks. en regnskabsmedarbejder eller en kundeservicerepræsentant), har adgang til personligt identificerbare oplysninger. De servere, vi lagrer personligt identificerbare oplysninger på, har vi i et sikkert miljø.

Særtilbud

Vi sender alle nye medlemmer en velkomst-email for at bekræfte adgangskode og brugernavn. Etablerede medlemmer vil modtage information om nye grupper eller hoteltilbud i forbindelse med deres forretning. Af respekt for vores brugeres fortrolighed er der mulighed for ikke at modtage denne type kommunikation.

Aktivitet på websiden

Lexyl Travel Technologies bruger en tredjeparts sporingsværktøj til at spore slutbrugeres aktivitet via vores webside ved hjælp af cookies. Aktivitet spores i et forsøg på at gøre vores side let at navigere rundt på og for at finde ud af, hvilke områder af vores webside, der tiltrækker mest opmærksomhed. De sporede oplysninger er ting, som f.eks. Side, der anmodes mest om, side, der anmodes mindst om, Side, folk går ind på først, Mest benyttede gennemgangsside, byer, brugere, besøger os fra, gennemsnitlig tid brugt på siden osv.

Side-og Service-opdateringer

Vi sender brugerne opdateringer om siden og serviceydelser. Medlemmerne kan ikke framelde servicemeddelelser, som indeholder vigtige oplysninger om servicen. Vi kommunikerer med brugeren mht. opdateringer af vores webside samt mht. service og spørgsmål vedrørende deres konto via e-mail eller telefon.

Rettelse / opdatering af personlige oplysninger

Hvis en brugers personligt identificerbare oplysninger ændres (som f.eks. postnummer), eller hvis en bruger ikke længere ønsker vor service, vil vi bestræbe os på at give brugeren en måde at rette, opdatere eller fjerne sine personlige data på.

Tredjepartsreklamer

Vi bruger tredjepartsreklamebureauer til at vise reklamer, når du besøger vores Webside. Disse bureauer kan benytte information (ikke inkl. dit navn, din adresse, din e-mail adresse eller dit telefonnummer) om dine besøg på denne og andre Websider til at vise reklamer om varer og serviceydelser, der er af interesse for dig. Hvis du ønsker mere information om denne praksis og om dine valgmuligheder for ikke at få denne information benyttet af disse bureauer, kan du gå ind på www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Meddelelse om ændringer

Hvis vi beslutter at ændre vores fortrolighedspolitik, vil vi offentliggøre disse ændringer på vores webside, så vores brugere altid er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder, om nogen, vi videreformidler dem. Hvis vi på noget tidspunkt beslutter at bruge personligt identificerbare oplysninger på en anden måde end den, der er angivet på det tidspunkt, hvor disse blev indsamlet, vil vi underrette brugerne via e-mail. Brugerne vil have et valg med hensyn til, hvorvidt vi bruger deres oplysninger på denne anden måde. Vi vil bruge oplysningerne i overensstemmelse med fortrolighedspolitikk, iht. hvilken oplysningerne blev indsamlet.

Juridiske forpligtelser

Selvom vi gør alt for at sikre brugernes privatliv, kan vi være nødt til at videregive personlige oplysninger, hvis det kræves iht. lovgivningen, og hvor vi i god tro er af den opfattelse, at en sådan handling er nødvendig for at efterleve påbud i en aktuel retssag, en retskendelse eller juridisk stævning, der er forkyndt for vores webside.

EU's Generelle Databeskyttelsesforordning "GDPR"

Lexyl må kun Behandle Personoplysninger iht. skriftlige anvisninger fra selskabets gruppekoordinatorer og i overensstemmelse med vores Brugsvilkår og gældende love (medmindre Lexyl på anden vis skal gøre således for at efterleve gældende lovgivning, og i så fald skal Lexyl informere sine gruppekoordinatorer om et sådant lovkrav, medmindre det er forbudt iht. gældende lovgivning), og gruppekoordinatoren bekræfter, at dennes dokumenterede anvisninger giver Lexyl tilladelse til at behandle personoplysningerne, som dette måtte være nødvendigt i forbindelse med vores Brugsvilkår. Lexyl skal informere gruppekoordinatorer, hvis en anvisning efter selskabets opfattelse krænker gældende EU-datafortroligheds- og sikkerhedslove;

Lexyl skal efter opsigelse eller ophør af brugsvilkårene og efter anmodning fra gruppekoordinatoren slette eller returnere alle Personoplysninger, og medmindre Lexyl er ude af stand til at destruere Personoplysninger (pga. backup eller retslige årsager), skal selskabet fortsætte med uendeligt at yde beskyttelse af disse Krav og skal straks stoppe med yderligere Behandling af Personoplysningerne uden gruppekoordinatorens udtrykkelige skriftlige tilsagn, medmindre hvor eller i det omfang det er krævet iht. lovgivning. Lexyls forpligtelser iht. nærværende Krav om beskyttelse af Personoplysningernes sikkerhed skal overleve ophævelsen af vores Brugsvilkår;

Lexyl skal sikre, at der er hensigtsmæssige driftsmæssige og tekniske foranstaltninger på plads med det formål at sikre Personoplysninger mod Datasikkerhedskrænkelser;

Lexyl skal underrette gruppekoordinatorer uden unødig forsinkelse, hvis selskabet bliver bekendt med eventuelle Datasikkerhedskrænkelser, og selskabet skal formidle rimelig information og samarbejde med Gruppekoordinatoren, så Gruppekoordinatoren kan opfylde eventuelle rapporteringsforpligtelser i forbindelser med krænkelser af datasikkerhed, vedkommende måtte have iht. (og i overensstemmelse med de tidsfrister, der er påkrævet iht.) gældende Databeskyttelseslovgivning;

Underbehandlere

Lexyl skal efter anmodning give gruppekoordinatoren en liste over de underleverandører, som Behandler Personoplysninger;

Lexyl må kun udpege tredjepartsleverandører eller serviceudbydere som underdatabehandlere af Personoplysningerne, hvor Lexyl:

(A) Indgå skriftlige kontrakter med sådanne underdatabehandlere, som fastsætter databeskyttelsesvilkår, som ikke er mindre beskyttende end de vilkår, der er fastsat her i nærværende krav;

(B) underrette gruppekoordinatorer om eventuelle tilsigtede ansættelser af eller udskiftninger af eksisterende underbehandlere før en sådan udpegning;

(C) forbliver fuldt ud erstatningsansvarlig over gruppekoordinatorer for eventuelle brud på Brugsvilkårene, som er forårsaget af selskabets underbehandleres handlinger, fejl eller undladelser;

Hvis gruppekoordinatoren har rimelige databeskyttelsesgrunde til at tro, at en underbehandler, der er udpeget af Lexyl, vil resultere i, at Lexyl ikke vil være i stand til at opfylde selskabets databeskyttelsesforpligtelser iht. nærværende Krav, må gruppekoordinatoren inden for 7 dage efter modtagelse af underretning om udpegningen af en sådan underbehandler modsætte sig Lexyls udpegning af en sådan underbehandler, hvorefter Lexyl ikke må give underbehandleren yderligere adgang til Personoplysningerne, før gruppekoordinatoren har accepteret udpegningen eller erstatningen af underleverandøren, eller indtil gruppekoordinatoren trækker sin indsigelse tilbage;

Lexyl skal etablere politikker og procedurer med henblik på at yde Gruppekoordinatorer al rimelig og prompte assistance i forbindelse med svar på anmodninger, klager eller anden kommunikation, der modtages fra en hvilken som helst enkeltperson, som er eller måske kan være genstand for Lexyls Behandling af eventuelle Personoplysninger.

Overførsler af data på tværs af grænser

Lexyl må ikke overføre (og må ikke tillade eventuelle andre tredjeparter at overføre) Personoplysninger uden for oplysningernes oprindelsesland, medmindre selskabet træffer påkrævede foranstaltninger for at mulige en sådan overførsel rent juridisk; og

Lexyl må ikke mht. EØS-data overføre (og må ikke tilladelse en tredjepart at overføre) sådanne data til et territorium uden for det Europæiske Økonomiske Område (EØS), medmindre selskabet træffer foranstaltninger med henblik på at sikre, at sådanne overførsler af EØS-data sker i overensstemmelse med kravene i Kapitel 5 i GDPR. For at undgå enhver tvivl skal det hermed præciseres, at sådanne foranstaltninger kan inkludere, at Lexyl (eller tredjeparter, som dette måtte være tilfældet):

(A) sikrer, at selskabet Behandler EØS-dataene i et land, der anses af EU-kommissionen for at have tilstrækkelige beskyttelsesforanstaltninger på plads iht. Artikel 45 af GDPR;

(B) Behandle EØS-data iht. Standardkontraktklausuler (eller "modelklausuler"), der er godkendt af EU-kommissionen;

(C) Behandle EØS-data i overensstemmelse med Bindende Selskabsregler, der behørigt er blevet autoriseret af EØS-databeskyttelsesmyndigheder med relevant kompetence inden for EØS-dataområdet; og

(D) mht. overførsel af EØS-data til USA skal en Behandling af sådanne oplysninger ske iht. Privacy Shield-rammeaftalen mellem EU og USA og/eller mellem Schweiz og USA;

(E) Lexyl skal sikre, at alle personer (inkl. lexyls personale, befuldmægtigede og underleverandører), som er autoriseret til at Behandle Personoplysningerne, er underlagt en fortrolighedsforpligtelse (uanset om denne er kontraktlig eller lovmæssig), og selskabet må ikke tillade nogen person, som ikke er underlagt en sådan fortrolighedspligt, at Behandle Personoplysningerne; og

(F) Lexyl skal mht. EØS-data hjælpe gruppekoordinatorer med at udføre databeskyttelsesvurderinger i det omfang, sådanne vurderinger er påkrævet iht. GDPR, og om nødvendigt skal selskabet konsultere relevante opsynsmyndigheder iht. Artikel 35-36 i GDPR.

Send venligst alle anmodninger om fjernelse af personoplysninger til GDPR@hotelplanner.com med dit gruppeanmodningsIDnummer i emnelinjen for e-mailen.

Copyright © 2003-2019 Lexyl Travel Technologies, LLC. Alle Rettigheder Forbeholdes. Brugsbetingelser | Fortrolighed | Cookies